Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu 3. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

Hekimoğlu 3. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk 2 bölümü ile beğeni toplayan Hekimoğlu dizisi Ocak ayının başlarında kanalların yeni bölüm yayınlamama kararı nedeniyle bu hafta ekranda yer alamadı. Ancak Hekimoğlu gelecek hafta yani 14 Ocak Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Hekimoğlu 3. Bölüm 2. fragmanı da paylaşıldı. Hastanenin bebek katında çıkan salgın büyük bir paniğe neden oluyor!

Hastanedeki salgın durumu günden güne herkesi daha tedirgin etmeye başlar. Ateş, durumla ilgili önlem alırken İpek olanlardan kendini sorumlu tutar. Bebeklerin ise hayatı tehlikeye girer. Peki Ateş Hekimoğlu bu durumu nasıl çözecektir? Sıradışı yöntemlerinden hangisini uygulayarak bebeklerin hayatını kurtaracaktır?

Öte yandan Zeynep’in bu durum karşısındaki hassas duruşu Ateş’in dikkatinden kaçmaz. Ateş, Zeynep’in geçmişi hakkında çok önemli bir tahminde bulunur ve sonrası herkesi şoke eder.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı Hekimoğlu yeni bölümüyle 14 Ocak Salı 20.00’de Kanal D’de!