Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 9 Ocak Perşembe 489.bölümde Akiraj ve Anandi karşılaşacak mı?

İkimizin Yerine 9 Ocak Perşembe 489.bölümde Akiraj ve Anandi karşılaşacak mı?

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 489. bölümde neler olacak? Akiraj, Jagdish’le konuşmak için onun ofisine gelir. Anandi de orada, adamın gelmesini beklemektedir. Anandi ve Akiraj yıllar sonra karşılaşacak mı?

AKİRAJ VE ANANDİ KARŞILAŞIYOR MU? İşte bu sorunun yanıtı dizinin 9 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde yanıtlanacak. Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi İkimizin Yerine’nin yeni bölümünden detayları videoda bulabilirsiniz.

Anandi ve Akira tam karşılaşacakken bir telefon gelir. Anandi gelen telefonla hemen ofisten ayrılır. Manu ve Puja’yı bulan Anandi onları dönmeye ikna edebilecek mi?

Akira Jagdish’le görüşmek için onun ofisine gider. Anandi de Jagdish’le konuşmak ister. Jagdish’in ofisinde bekleyen Anandi gelen misafirin ofise gönderilmesini söyler. Akira tam ofise girecekken Jagdish onu görür ve konuk odasına götürür.

Anandi son anda gelen bir telefonla onların yanına gitmekten vazgeçer. Anandi Manu’nun yerini öğrenince soluğu onların yanında alır. Anandi Manu ve Puja’yı geri dönmeye ikna edebilecek mi?