Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu bitmiyor ama reytingler kötü gelmeye devam ediyor!

Hekimoğlu bitmiyor ama reytingler kötü gelmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranında 50. bölümde final yapacak diye bekleniyordu. Dün akşam yayınlanan 49. bölümün ardından tüm izleyiciler finalin nasıl olacağına kilitlenmişti. Ancak Hekimoğlu dizisinin 50. bölüm fragmanı yayınlanınca görüldü ki, final yapmıyor…

Dizinin ne kadar daha uzatılacağı henüz netleşmedi. Ancak Hekimoğlu macerasının bir süre daha devam etme ihtimali ortaya çıktı. Buna rağmen dizinin reytinglerindeki ciddi düşüş de dikkatlerden kaçmıyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım’ın rollerine devam ettiği projenin 50. yeni bölümü 18 Mayıs Salı akşamı ekranda olacak.

Dizinin dün akşam yayınlanan 49. bölümünün reyting sonuçlarının kötü gelmesi de bir şanssızlık oldu. Tüm kişilerde 16. sırayı elde eden Hekimoğlu, AB’de günü 7. sırada tamamladı. ABC1’de ise dizinin 10. olduğunu görüyoruz.

Düşük reytinglere rağmen dizinin geniş bir sosyal medya gücü bulunuyor. Hekimoğlu hayranları final olmamasına da çok sevindi. Ancak dizinin ne kadar da daha uzayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Kendisine yeni bir ekip kuran Ateş Hekimoğlu yine zorlu bir vakayı çözmeye çalışacak. İşte 18 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan Hekimoğlu, 50.bölüm fragmanı: