Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı maçlara yenildi!

Masumlar Apartmanı maçlara yenildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı’nın 11 Mayıs Salı akşamı sınavı büyüktü. Zira TRT 1’in iddialı dizisinin karşısında üç büyük takımın maçı vardı. Ancak dizi, maçlara yenik düştü.

Ölçümleme merkezi Somera, 11 Mayıs Salı akşamının reyting sonuçlarını açıkladı. Gecenin galibi sırasıyla Fenerbahçe-Sivasspor, Beşiktaş-Karagümrük ve Denizlispor Galatasaray oldu. Üç büyüklerin maçı reyting sıralamasında ilk üçte yer aldı.

Masumlar Apartmanı maçlara yenildi! 7

Somera’nın reyting sıralamasının dördüncüsü ise TV8’de yayınlanan Survivor 2021 oldu. Survivor yarışmacılarının Dominik Cumhuriyeti’ndeki mücadelesi Masumlar Apartmanı’nı geçti.

Bu sezonun en çok ilgi çeken dizilerinden Masumlar Apartmanı ise 23.31 puanla birinci olan Fenerbahçe-Sivasspor maçının çok çok gerisinde kaldı. Masumlar Apartmanı, 4.93 reyting puanıyla sıralamanın beşincisi oldu.

Masumlar Apartmanı’nın dün akşam yayınlanan 33. bölümünde Safiye ve Naci’nin kavuşması, Gülbin’le Esat’ın filizlenen aşkı, İnci ve Han’ın sancılı evliliği maçlara yenik düştü.