Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin bir dizisi daha ekrana veda etti!

Fox TV’nin bir dizisi daha ekrana veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisi, 39. bölümü ile birlikte ekranlara veda etti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin dün akşam final bölümü yayınlandı.

Final bölümü tüm kişiler kategorisinde 8. sırada yer alırken, AB’de 12. olan dizi ABC1’de ise 9. sırayı elde etti. Baraj dizisinin finalinde Tarık karakteri öldü. Burak Yörük’ün canlandırdığı karakter, entrikaları ile kötülük saçmıştı. Burak Yörük çok başarılı bir performans ortaya koydu. Tarık karakterinin ölümü ise Zahra’nın elinden oldu.

Baraj dizisine sonradan katılan ve ilk başlarda iyi bir avukat olarak öne çıkan Bahar karakterini Gizem Karaca canlandırdı. Son dönemde dizinin entrika kraliçesi olarak da anılmakta olan Bahar karakterini Demir öldürmeye çalıştı. Ancak Bahar’ı kurtaran isim Nehir oldu.

Nehir’in Bahar’ı kurtarması dizi hayranlarını da mutlu etti ve yorumlar da güzel geldi.

Fox TV ekranında bir dizi daha ekrana veda etmiş oldu. Toplam 39 bölüm yayınlanan dizi, bu sezona kötü reytinglerle başlamıştı. Ancak hikayesi ile izleyicileri yeniden kazanarak, muhteşem bir geri dönüş yapan Baraj, sezon sonuna kadar da devam edebilme gücünü hikayesindeki entrikalar sayesinde buldu.

Baraj dizisi macerası dün akşam yayınlanan final bölümü ile birlikte bitmiş oldu.