Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizi hayranlarının sevinci kursağında kaldı!

Hekimoğlu dizi hayranlarının sevinci kursağında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyoonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinde 50. bölümün final olmadığını gören dizi hayranları küçük bir umuda kapılmıştı. Belki de Kanal D diziyi uzatmaya karar vermişti. İlk düşünceler bu yöndeydi. Hekimoğlu hayranları diziyi ekranda daha uzun süre göreceklerini hayal ettiler. Ancak bu hayaller kısa sürdü.

Hekimoğlu dizisinin uzatıldığı doğru ama sadece bir bölümlük uzama durumu bu… 50. bölümde final yapması beklenen dizinin 51. bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Dizi hayranlarının hevesi de kursağında kaldı. Ateş Hekimoğlu’nun son iki haftası… Timuçin Esen’i izlemek isteyen hayranlar 18 Mayıs ve 25 Mayıs tarihlerinde ekran başına.

Ebru Özkan ile iyi bir ikili olan Timuçin Esen, sergilediği performans ile gönülleri bir kez daha kazandı. Hekimoğlu dizisinin bu kadar uzun süreli olması da usta oyuncunun bu üstün performansında gizli… Hekimoğlu dizisi finale doğru adım adım ilerliyor.

18 Mayıs Salı akşamı Kanal D ekranında dizinin 50. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Yeni bölümden yeni fragman da yayınlandı ve bazı detaylar ortaya çıktı.Hekimoğlu yeni ekibi arasında yarışma düzenleyince İpek’ten azar işitiyor!

Kanının rengi yeşile dönen bir hastaya tanıyı koyabilmek için yeni ekip canla başla çalışmaktadır. Hekimoğlu ise vakayı ekiptekiler arasında yarışma düzenleyerek çözmeye çalışır. Ancak hesaplar çarşıya uymaz ve hasta giderek kötüleşir. İpek ise bu duruma oldukça sinirlenmiştir ve tüm sorumluluğun Ateş’te olduğunu dile getirir.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de! İşte Hekimoğlu 50. Bölüm 2. Fragmanı: