Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz paylaştı, Ada Masalı dizisini bekleyenler mest oldu!

Alp Navruz paylaştı, Ada Masalı dizisini bekleyenler mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz yeni dizisi için uzun bir zaman çalışma fırsatı buldu. Yeni projesini de hikayenin derinliklerine inerek ikna olan oyuncu, hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşımı ile de sosyal medyada çok konuşuldu. Ada Masalı dizisinde Alp Navruz, başrolü Ayça Ayşin Turan ile paylaşıyor.

İkilisinin nasıl bir uyum sağlayacaklarını merak edenlere bir fikir verecek paylaşım Alp Navruz’dan geldi. İki ünlü ismin bir arada yer aldığı fotoğraf hayranlar tarafından büyük beğeni topladı. Alp Navruz’un instagram hesabından yayınladığı paylaşım, sosyal medyayı adeta etkisi altına aldı.

Alp Navruz paylaştı, Ada Masalı dizisini bekleyenler mest oldu! 9

İki etkili ismin yeni dizisi öncesi heyecanı artıran paylaşımı Ayça Ayşin Turan da hesabından yayınladı. Ada Masalı dizisinde iyi bir uyum yakalayacakları bu fotoğraftan bile çok belli oluyor.

Zümrüdüanka dizisine Ocak ayında veda eden Alp Navruz, kendisine gelen 15’e yakın projeden Ada Masalı’nı seçmişti. Arıza dizisinin finalinin hemen ardından ise Ayça Ayşin Turan yeni dizisini belirlemiş ve Alp Navruz’a partner olmuştu.

Dizinin Haziran ayında izleyicilerle buluşacağı da Alp Navruz’un yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı.

Alp Navruz paylaştı, Ada Masalı dizisini bekleyenler mest oldu! 10

Ada Masalı’na şimdiden heyecan duyan milyonlarca izleyici var. Ada Masalı, yaz ekranını en dikkat çeken dizilerinden birisi oldu. Alp Navruz, bir dergideki röportajında şimdiye kadar canlandırmadığı bir karakterle izleyicisinin karşısına çıkacağını söyleyerek de heyecanın iyice artmasını sağladı.

Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın uyumunun iyi olacağının ve enerjilerinin tutacağını zaten herkes farkında. Bu fotoğraf da bu düşüncedeki dizi hayranları tarafından bu fikirlerinin kanıtı olarak sosyal medya yorumlarına yansıdı.

İşte Star TV ekranında yayınlanacak olan Ada Masalı dizisinin iki başrolünden ilk fotoğraf:

Alp Navruz paylaştı, Ada Masalı dizisini bekleyenler mest oldu! 11