Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisi büyük fırsatı kaçırdı, yine planlama hatası!

Hekimoğlu dizisi büyük fırsatı kaçırdı, yine planlama hatası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanmayacak olması izleyicilerin hiç de hoşuna gitmedi… Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son haftaları heyecan fırtınası şeklinde geçmişti.

Ocak ayının ilk haftası itibariyle Hekimoğlu dizisi ara veriyor ve 5 Ocak Salı yani bu akşam ekranda yok. 12 Ocak itibariyle ise dizi 32. yeni bölümüyle birlikte ekrandaki mücadelesine devam edecek. Dizinin planlama hatası ise aslında güçlü rakiplerinin yayınlanmadığı bir günde ekrana gelerek, daha geniş kitleleri etkileme fırsatını tepmiş olması…

Çünkü bu akşam hem Masumlar Apartmanı’nın 17. yeni bölümü yok, yerine 16. bölüm tekrarı ekranda olacak. Hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 179. bölümü yayınlanmayacak, yerine Akıncı dizisinin tekrarı var.

Sadece Fox TV’de Baraj dizisinin 21. yeni bölümü yayınlanacak ki, kanal adına iyi bir planlama olduğunu ve reytinglerini yükseltmekte olan Baraj için de bunun iyi bir fırsat olabileceğini düşünmek lazım.

Hekimoğlu ise böyle büyük bir fırsatı tepmiş oldu. Zira, Salı akşamının reytinglerini toplayan TRT1 ve atv dizilerinin olmadığı bir günde Hekimoğlu, daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı elde etmişti. Ancak bu fırsatın kullanılamadığı görmek üzücü…