Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi için felaket senaryosu ağır ağır üzerine çöküyor!

Hekimoğlu dizisi için felaket senaryosu ağır ağır üzerine çöküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- House MD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu, ilk sezon öyle ilgi gördü ki, dizinin başından kalkamayan ve her hafta yeni bölümü heyecanla bekleyen milyonlar oluştu.

Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi 3 usta ismin sürüklediği dizide; Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da önemli yan karakterlere hayat veriyor. Güven Kıraç ve sonrasında Belçim Bilgin’in konuk oyuncu olduğu Hekimoğlu dizisi, Kanal D’nin en çok güvendiği yapımlardan birisi.

Dizinin ilk sezonu o kadar başarılı geçti ki, ikinci sezon için de umutlar çok yüksekti. İkinci sezonda reytinglerin ilk sezondan düşük olmasına rağmen diğer yapımlara nazaran iyi gelmesi sevindiriciydi.

Ancak Hekimoğlu dizisi bu hafta verdiği sinyal ile akılları karıştırdı. Masumlar Apartmanı’nın büyük etkisi ve bir de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın geri dönüşü en çok Hekimoğlu’nu etkiledi.

Kanal D dizisi sert düşüş yaşadı. İşlerin yolunda gitmediği de 2,5-3,5 arasına kadar düşen reytinglerden anlaşılıyor. Kanal D, nasıl bir çözüm bulur bilinmez ama Hekimoğlu gibi çok seveni olan bir dizinin bu duruma düşmesi düşündürücü bir gelişme.

Hekimoğlu, gün değişikliği ile farklı bir günde toparlanabilir mi? Bu sezon çok güçlü yapımlar olduğu ortada.yani reyting elde etmek o kadar da kolay değil.

Dizi için Kanal D’nin ciddi bir atak yapması, belki de gün değişikliğini düşünmesi de gerekebilir. Neler olacağını zaman gösterecek.