Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kimler geldi, kimler ayrıldı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kimler geldi, kimler ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmaya yeniden başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6. sezon başlangıcı gayet iyi gerçekleşti. Dizinin hayranları sosyal medyada beğenilerini ifade eden yorumlar yaptı. Ayrıca dizinin yeni karakterleri de etkili olacaklarının işaretlerini verdi.

İlk 5 sezonu çok başarılı geçen EDHO’nun yeni döneminin de izleyicileri tatmin edeceğine yönelik kanaat oluştu. Onur Tan’ın yönetmenliğini yaptığı, Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin etkili yeni karakterleri arasında Bahar’ı görüyoruz.

Pelin Akil’in kariyerine yeniden devam etme kararından sonra EDHO’da yer alması önemli bir kazanım oldu. Bahar, karakterinin Hızır Çakırbeyli’yi 166. bölümde vurması da dizinin hareketleneceğini anlatıyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Pelin Akil dışında bir başka kadın karakterini canlandırmak için Gizem Arıkan da katıldı… Ayrıca erkek karakterler için de; Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik, Erol Babaoğlu ve Gökhan Akteke’nin yapımda yer aldığı açıklanmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a kimler geldi, kimler ayrıldı? 7

Peki diziden kimler ayrıldı? Öncelikle Kimsesiz Doğan olarak Ali Sürmeli’nin sağlık sorunları nedeniyle bir süre dizide yer alamayacağı biliniyor. Bunun dışında ise 3 oyuncunun ayrılığı yaşandı.

Fahri karakterini canlandıran Kenan Çoban, Özlem karakterine hayat veren Selin Işık ve Faruk olarak izlediğimiz Mert Öğüt senaryo gereği diziye veda eden isimler oldular.