Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine acil müdahale şart! Yoksa dizi kayıp gidecek!

Menajerimi Ara dizisine acil müdahale şart! Yoksa dizi kayıp gidecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni sezonda ekrana getirdiği, ünlü isimlerin de kendi hayatlarını canlandırdıkları Menajerimi Ara hem renkli hem de çok farklı bir yapım. Ancak o kadar zor bir günde yayınlanıyor ki, izleyici tercihlerinde alt sıralara çoktan düştü…

Masumlar Apartmanı dizisinin başlamasına kadar Menajerimi Ara izleyicilerin beğenisini toplamış ve Salı akşamları için iyi bir alternatif olmuştu. Ancak TRT1’in dizisi Menajerimi Ara’yı resmet eritti.

Bir de bunun üzerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın da geri dönüşü ile artık Star TV dizisinin işi çok çok zor… Böyle farklı ve keyif veren, menajerlik dünyasının iç yüzünü anlatan, ünlü isimlerin kendilerini canlandırdıkları bir yapım gelmez.

İşte bu nedenden dizinin hayranları Star TV’ye müdahale etmesi konusunda mesaj yolluyor. Dizinin gün değiştirmesini isteyen izleyiciler, şayet Salı akşamları devam eder ise Menajerimi Ara’nın yayından kaldırılması sonucu ile karşılaşmasından korkuyor.

Sosyal medyanın da çok konuştuğu dizinin kurtuluşu için tek çare gün değişikliği olarak gözüküyor. 3’lü reyting oranlarına sahip olan dizi için Star TV nasıl bir adım atacak, merakla bekleniyor.