Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde büyük oyun ortaya çıktı!

Hekimoğlu dizisinde büyük oyun ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin yükselmekte olan reytingleri hayranlarını bir hayli memnun etti. Dizinin önümüzdeki sezonda da devam etmesini arzu eden hayranlar, özellikle AB grubunda yaşanan yükselişin devam etmesini diliyor.

Hekimoğlu’nun 23 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 38.bölümünden 3. fragman da yayınlandı. Yeni bölüm ile ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. İpek, Ateş’in onlara oynadığı oyunu öğreniyor.

Ateş, zor durumda bir hasta ile karşı karşıya gelecek. Tecavüze uğramış bir hasta hastaneye gelir. Ateş başta hasta ile kendisinin ilgilenmemesi gerektiğini söyler ancak hasta özellikle kendisiyle Ateş’in ilgilenmesi ister.

Öte yandan Ateş, zorlu bir vakayla daha karşı karşıya kalıyor. Küçük bir kızın hayatına dokunuyor ve duygusal anlar yaşanıyor. İşte Hekimoğlu dizisinin 38.bölümünden 3.fragman:

Yeni bölümde ayrıca Ateş aklanıp hastaneye dönüyor ancak İpek’in gazabından kurtulamıyor!

Ateş, yapılan mahkeme sonucunda normal hayata geri dönüş biletini kazanıyor. Ancak İpek’in gazabından da kurtulamıyor. İpek, Ateş’e tüm hafta boyunca poliklinik nöbeti veriyor.

Diğer taraftan da Memoli, Zeynep ve Emre Ateş geri döndüğü için oldukça mutlu oluyor. Ateş normal hayatına geri dönebilecek mi? İpek ile aralarında nler olacak?