Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde bu ayrılık izleyiciyi kahretti!

Kefaret dizisinde bu ayrılık izleyiciyi kahretti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Kefaret, öyle duygusal bölümlerle devam ediyor ki, izleyiciler ekran başında gözyaşı dökmeden kalkamıyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 14. bölümünde önemli olaylar yaşandı.

Ahmet, kızını kaçıran ve yıllarca onu kendi annesi gibi büyüten Arzu’ya karşı olan hislerine yenildi. Kendi kızını Arzu’ya kendi elleri ile teslim etti. Annesi Zeynep’ten kopardığı Elif’i yani yıllarca Cansu olarak hayali bir hayatı yaşayan kızını, bir kez daha annesinden ayırdı. İşte bu ayrılık izleyicileri derinden yaraladı.

Ahmet’in uçkuru için böyle bir şey yapmasına dizi hayranları tahammül edemedi. Zeynep’in düştüğü durum da izleyicileri iyice dehşete düşürdü. Hem Sude hem de Elif’in acısını yaşayan Zeynep’in düştüğü bu hal ekran başında duyguların kabarmasına ve sosyal medyada da tepki mesajlarına neden oldu.

Kefaret dizisinde bu ayrılık izleyiciyi kahretti! 1

“İnsan bu kadar mı yenilir duygularına?” işte izleyiciler Ahmet karakteri için bu soruyu soruyor.. “Senelerce kızına hasret kalmana sebep olan kadına kendi evladını yine elinle veriyorsun. Zeynep hala bu adamı nasıl savunuyor, anlamıyorum” diye yorum bırakan Kefaret hayranları, bu sahnede çok duygulandıklarını ifada ediyor.

Baba olmanın herkesin harcı olmadığının bu diziyle bir kez daha gözler önüne serildiğini de düşünen izleyiciler, 15. yeni bölümü de iple çektiklerini belirten yorumlar yaptı.