Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde çok ilginç olaylar yaşanıyor!

Hekimoğlu dizisinde çok ilginç olaylar yaşanıyor!

tarafından ker_def

Salı akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin şimdiye kadar 36 bölümü yayınlandı. Dizinin 37. yeni bölümü ise 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak ve Ateş Hekimoğlu’nu mahkeme meselesi neticelenecek… Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 37. yeni bölümünden 3. fragman da yayınlandı.

Dizinin önceki bölümünde Orhan, ilaçlar konusunda Ateş’i Mahir’e ispiyonlamıştı. Bu ihanet de ekipte herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Mahir’in uğraşları sonucu Ateş sonunda mahkemeye çıkar. Ancak mahkemede İpek sözleri çok belirleyici olacak.

Mahkemede şaşırtan bir gelişme yaşanıyor! Hekimoğlu’nun, mahkeme günü gelir. Hakim karşısında etkili bir konuşma yapan Hekimoğlu, İpek’in de kalbine hitap eder. İpek, mahkemede söz sırası kendisine geldiğinde herkesi şaşırtan bir açıklama yapar.

İpek diyor ki, “Ateş Hekimoğlu o hapları hiçbir zaman almadı.” İşte bu sözler Ateş’in de kurtuluşu oldu. Umutlu bir günde açan güneş gibisin… İşte Hekimoğlu’nun sözleri de bu şekilde olacak.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de! İşte 37. bölümden 3. fragman: