Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 15 Şubat Pazartesi 116. bölümü öncesinde, izleyicinin beklentisi başka, senaristin hikayesi başka!

Emanet 15 Şubat Pazartesi 116. bölümü öncesinde, izleyicinin beklentisi başka, senaristin hikayesi başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisi, elde ettiği reytinglerle iyi bir noktada bulunuyor. Ana Akım medyada yayınlanan kimi dizilerden bile iyi sonuçlar alabilen Emanet’de şimdiye kadar 115 bölüm yayınlandı.

Seher ve Yaman’ın aşkında neler yaşanacağı ile ilgili yeni olaylar yeni haftayı da kaplayacak. 15 Şubat Pazartesi akşamı Emanet dizisinin 116. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölüm öncesinde ise dizinin sosyal medya ekibi haftalık bir özet hazırladı. Youtube’da yayınlanan bu haftalık özet görüntülerine de hayranlardan ilgi büyük oldu.

Geride kalan haftayı değerlendiren dizinin hayranları, “Bu hafta bu kadar kötülük olmasaydı bence daha güzel bir hafta olurdu. Güzel sahneler vardı. ama bir sürü kötülük olunca bu güzel sahneler burnumuzdan geldi” diye yorum bıraktı.

Bir başka dizi hayranı ise “Resmen hafta Ela – Yaman sarılması ile başlayıp, Seher -Selim sarılması ile bitti. Düşündükçe çıldırıyorum, biz ne bekliyoruz, bunlar ne veriyor” diyerek senaristlere göndermede bulundu.

İşte Dizinin 111 ile 115. bölümlerini kapsayan haftalık özet görüntüleri:

Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem’in kadrosunda yer aldığı Emanet dizisinin güçlü bir hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları bulunuyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den bu yana hafta içi her gün 19:00​’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.