Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde içinizi parçalayacak bir hikaye!

Hekimoğlu dizisinde içinizi parçalayacak bir hikaye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ikinci sezonuyla yoluna devam eden Hekimoğlu dizisinin 22 Eylül Salı akşamı çok etkileyici bir bölümü daha yayınlanacak. Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan’ın muhteşem performanslarına sahne olan Hekimoğlu dizisine katılan Belçim Bilgin de Selin karakteri ile hikayede önemli bir yere sahip.

Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi Selin olarak geçtiğimiz hafta ekibe dahil olan Belçim Bilgin’in gelişi de hikayede önemli değişimlere yol açtı. İzleyiciler Ateş Hekimoğlu’nun geçmişini çok merak ediyordu ve ortaya çıkmaya başlayan detaylar da ilgiyle izleniyor.

Hekimoğlu 18. Bölümden yeni fragman yayınlandı. Hastanede duygusal anlar yaşanıyor! Küçük yaşta bir hasta hastanenin hüznüne hüzün katar. Başta Orhan olmak üzere herkes küçük kızın hastalığına çare bulmak için seferber olur!

Küçük kızın, “Annemin bana ihtiyacı var” sözleri ise derinden etkiliyor… Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.

“Bu kadar kaliteli bir yapım varken, saçma sapan aşk hikayeleri, şımarık çocuklar, fakir gururlu kız hikayeleri neden izlensin ki” diyen izleyiciler, Hekimoğlu’nun bugüne kadar yayınlanan en başarılı dizilerden birisi olduğu konusunda hemfikir…