Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde avcıyken av durumuna düştüler!

Arka Sokaklar dizisinde avcıyken av durumuna düştüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinin 15. sezonu devam ediyor. Dizinin 558. bölümü 25 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanında İlker İnanoğlu’nun canlandırdığı Engin Müdür’ün aşk hayatı ekibin dilinden düşmüyor.

Dizide sosyal mesajların sıklıkla verilmesi izleyicileri memnun ediyor. Arka Sokaklar’ın bu kadar uzun süre devam etmesinin altında da aslında hikayelerin güncel hayat ile örtüşmesi yatıyor. Selin ve Mesut bir olaya müdahale ederken, Mesut’un hayatı tehlikeye giriyor. Arka Sokaklar 558. bölümden ilk görüntüleri ve bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Mesut, uyuşturucu şebekesini çökertmek için “Beyto” kimliğine tekrar bürünür. Yaptıkları “Beyto planı” ile uyuşturucu şebekesinin başındaki patronun dikkatini çekmek isteyen ekibimiz bunu başarır. Adım adım patrona yaklaşan ekip sürpriz bir durumla karşı karşıya kalır.

Bu sırada Selin ve Mesut, ellerindeki başka suç dosyası ile uğraşmaktadırlar. Peşinde oldukları durum bir çıkmaza girer. Adamlar kızı kaçırdıkları sırada yetişen Selin ve Mesut ikinci adamı fark etmezler. Mesut, avcıyken av durumuna düşer.