Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde işte mutlu eden tablo!

Hekimoğlu dizisinde işte mutlu eden tablo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin son 4 bölümü kaldı… 50.bölümü itibari ile veda etmeye hazırlanan dizinin hikayesinde ise dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor… Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.

27 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan 47. yeni bölümden ikinci fragman paylaşıldı. Fragmanda geçtiğimiz haftalarda istifa depremi ile ortalığı sarsan Memoli ille, Hekimoğlu tarafından kovulduğu belirtilen Emre’nin aynı masa etrafında olması izleyicileri mutlu eden bir gelişme oldu.

Tabii ki yeni bölümde neler olduğu belli değil ve Emre konusunun nasıl işleneceği henüz net olarak bilinmiyor.Bir önceki fragmanda Hekimoğlu Emre’yi kovuyordu! Hekimoğlu tarafından kovulan Emre iç hesaplama yaşıyor. Zeynep ile dertleşen Emre’yi bundan sonra ne bekliyor? Tekrar ekibe geri dönecek mi? İşte bu sorular sorulurken, Emre’nin ekipte yer aldığı görüntüsü izleyicilere bir ayrılık olmayaca hissiyatını verdi.

Bir hastasına yardım etmek için her yolu deneyen ama artık yol olmadığını söyleyen ekibini dinlemek istemeyen Hekimoğlu, pes etmeyecek.

Bu sefer ikna edilmesi gereken kişi Hekimoğlu oluyor!Umutsuz durumda olan bir hastanın eşi inatla karısının yanında beklemektedir. Ateş artık yapılacak bir şey olmadığını söylese de ekip tarafından ikna edilecektir.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!