Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde istifadan sonra bir de sabotaj var!

Hekimoğlu dizisinde istifadan sonra bir de sabotaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu, sona doğru adım adım ilerliyor. Dün akşam 45. bölümü yayınlanan dizinin hikayesinde hareketli anlar yaşanıyor. Mehmet Ali karakterine hayat veren Kaan Yıldırım’ın hikayede kalıp kalmayacağını merak eden izleyiciler vardı.

Mehmet Ali karakteri 45. bölümde istifa etti ve İpek de istifasını kabul ederek imzaladı… Mehmet Ali yeni bir iş görüşmesi için beklerken, bir anda görüşmenin iptal edildiği haberini aldı… Ancak bu iptali kendisi yapmamıştı.

Hekimoğlu dizisinin 46.yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. 50. bölümde final yapması kararı alınan Hekimoğlu’nun dijitalde devam edebilmesine yönelik ise herhangi bir bilgi yok. Şimdilik bilinen dizinin 50.bölüm itibari ile izleyiciye veda edeceği şeklinde.

Timuçin Esen’in muhteşem performansı ile taçlandırdığı Hekimoğlu dizisinin 46.bölümünde Mehmet Ali, görüşmeyi iptal eden kişinin Ateş. Hekimoğlu olduğunu düşünüyor. Ancak Ateş çok ağır bir söz söyleyecek….

Sabote edildiğini düşünen ve bunun için Ateş’i suçlayan Memoli, çok sinirli. Ateş ise, “Ben aramadım. Ben sadece buna değeceğini düşündüğüm insanları sabote ederim” diyerek ağır konuşuyor.

Hekimoğlu dizisinin 46. yeni bölümü 20 Nisan Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde heyecan yine yüksek olacak. Dizinin hayranları ise final yapmasını hiç istemiyor ve devam etmesi için de sosyal medyadan paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.

Memoli’nin istifa sahnesini aşağıdan izleyebilirsiniz.