Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor, üst üste testler pozitif çıkıyor!

Sadakatsiz dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor, üst üste testler pozitif çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz, başarılı performans sergileyen, bu sezonun en önemli yapımlarından birisi konumunda… Dizinin başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen bulunuyor… Her hafta yüksek performanslı bölümleri ile izleyicilere heyecanlı anlar yaşatan Sadakatsiz dizisinin setinde koronavirüs şokları üst üste geldi.

Haluk Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen’in önceki gün acil olarak hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkmıştı. Sergen’in koronavirüs testi sonuçları pozitif çıktı ve tedavisine devam ediliyor.

Setten gelen yeni haberlerde de yine koronavirüs şokunun bir tek oyuncu ile sınırlı kalmadığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizide Derin karakterini canlandıran Melis Sezen’in de koronavirüs testinin pozitif çıktığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisinde koronavirüs şoku yaşanıyor, üst üste testler pozitif çıkıyor! 7

Ayrıca çocuk oyuncu Alp Akar’ın da koronavirüse yakalandığı belirlendi. Üst üste gelen bu koronavirüs haberleri ile birlikte Sadakatsiz dizisinde endişe hakim…

Sadakatsiz dizisinin bu akşam 26. yeni bölümü yayınlanacak. Dizinin setinde çekimler ise durduruldu.

Koronavirüs şokları sonrasında önümüzdeki hafta dizi ekranda olacak mı, bu henüz belli değil… Ama sette bir süre çalışma yapılmaması bekleniyor.