Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde bir ilk yaşandı, izleyici gördüğüne şaşırıp kaldı!

Teşkilat dizisinde bir ilk yaşandı, izleyici gördüğüne şaşırıp kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinin 7. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Dizide ilklere şahit olacağınız bir bölüm geliyor… Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı dizi, çok heyecanlı bir bölümle yine hayranlarını mutlu edecek.

Heyecanın hiç bitmediği, izleyicilerin “Allah Arka Sokaklar ömrü versin” diye tempo tuttuğu Teşkilat dizisinin reyting sonuçları da çok iyi geliyor. İlk 6 bölümüyle adeta Pazar akşamlarına damga vuran dizinin 7.yeni bölümü 18 Nisan Pazar akşamı ekranda olacak.

Teşkilat dizisinde ilklerin yaşandığı bir bölümle karşılaşacaksınız. Uzay karakterinin ilk kez sahaya çıkışı fragmana yansıdı. İzleyiciler bu duruma çok memnun oldu. Uzay karakterini başarılı oyuncu Serdar Yeğin canlandırıyor.

Teşkilat dizisinde bir ilk yaşandı, izleyici gördüğüne şaşırıp kaldı! 9

Ayrıca dizide Fadi’nin hedefindeki kişinin Başkan olduğu ortaya çıkacak. Başkan vurulacak ve dizide bir ilk daha yaşanacak. Mesut Akusta’nın canlandırdığı Başkan karakterine suikastin nasıl neticeleneceği merakla bekleniyor. Serdar korumak için hamle yapıyor ama Başkan vuruluyor. Mesut Akusta’nın durumu izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

Teşkilat dizisinde bir ilk yaşandı, izleyici gördüğüne şaşırıp kaldı! 10

Diziye 6. bölümde katılan Şef’in ortaya çıkması ile Ceren’in bir sırrı deşifre olmuştu. Şef karakterini gazeteci Ahmet Utlu canlandırıyor. Utlu, Teşkilat dizisinde ‘Şirket’ adına ajan yetiştiren ‘Şef’ adlı karakteri canlandırmaya başladı.

Teşkilat dizisinde bir ilk yaşandı, izleyici gördüğüne şaşırıp kaldı! 11

Teşkilat’ın altıncı bölümünde Ceren’i (Ezgi Eyüboğlu) son anda namlunun ucundan kurtaran ve ardından nasihatleri ile yol gösteren Şef, hikayede dengeleri değiştirecek bir isim olduğunun sinyallerini verdi.

İşte 18 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan Teşkilat dizisinin 7.bölüm fragmanı:

Tecrübeli bir ajan olan ‘Şef’ yıllarca sahada operasyonlara katılarak ‘Şirket’ adına birçok faaliyette bulunduktan sonra saha operasyonlarından çekilmiş bir karakter. Ancak restoran işletmecisi olarak görünen karakter, ardından ise ‘Çiftlik’ adını verdiği eğitim kampında eşsiz yeteneklerle donatılmış casusları yetiştirmeye başlıyor.