Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde başa sarıp sarıp aynı sahneyi izliyorlar!

Kardeşlerim dizisinde başa sarıp sarıp aynı sahneyi izliyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kardeşlerim dizisi, çok başarılı bir performans sergiledi ve geçtiğimiz hafta tüm kişiler kategorisinde birinciliği Gönül Dağı’nda olarak zirveye yerleşti. Zirve başarısının ardından Kardeşlerim dizisi daha çok dikkat çekerken, sosyal medyada da hayranların diziyle ilgili binlerce mesaj atması popülerliğinin hızla arttığına işaret ediyor.

Dram hikayesi olan ve genç oyuncuların da etkileyici performansları ile göz doldurdukları Kardeşlerim’de 10. yeni bölüm heyecanla bekleniyor. 24 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak diziden yeni görüntüler paylaşıldı. 10.bölümünü izleyeceğimiz Kardeşlerim’de Doruk ve Asiye karakterlerinin aşka yürüyüşleri hayranların da ilgisini artırmasına neden oluyor.

Doruk ve Asiye karakterleri şimdiden ilgi odağı oldu ve sosyal medyada taglar açılmaya, etkileşim fırtınası yaşanmaya başlandı…Bu da senaryoda bu iki karakterin öne çıkartılması durumunu getirdi. Senaristler artık Doruk ve Asiye karakterlerine daha çok önem veriyor.

10. yeni bölüm 2. fragmanında Doruk’un Asiye’ye bakışı ve göz kırptığı sahne hayranları çok memnun etti. Fragmanda bu sahneyi başa sarıp sarıp izleyenler yaptıkları paylaşımlarla ne kadar etkilendiklerini anlatıyor.

“Doruk’un Asiye’ye göz kırptığı sahneyi sarıp sarıp izleyen bir tek ben miyim?” diye soran izleyiciler, “Hayır, yalnız değilsin” yanıtları alıyor. Binlerce dizi hayranı benzer duyguları yaşadıklarını ve o sahneyi başa sarıp sarıp izlediklerini ve keyiflendiklerini ifade ediyor.

Onur Seyit yaran Doruk karakterinde ve Su Burcu Yazgı Coşkun ise Asiye olarak dizide iyi oyunculuklar sergiliyor. Genç oyuncuların bu performansları da Kardeşlerim dizisinin başarısına önemli bir etkide bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde yine etkileyici sahneler bulacaksınız. İşte 10.bölüm 2. fragmanı: