Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’a haksızlık var!

Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’a haksızlık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi, reytinglerini yükseltmeye başlayarak eski günlere geri dönme çabası sergiliyor. Dizinin 2. sezonu yine etkili sahnelerle başladı, izleyiciler de yaşanan gelişmelerden memnun.

Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan tecrübelerini konuşturuyor ve çok da beğeni topluyor… Bu üç usta ismin yer aldığı sahnelere büyük ilgi var. Ancak genç oyuncular konusunda kafalar karışık. Bazı izleyiciler Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ı dizi için yeterli bulmadıklarına yönelik yorumlarıyla sosyal medyada eleştirilerde bulunuyor.

Ayrıca Ateş Hekimoğlu’nun eşi Selin olarak diziye giriş yapan Belçim Bilgin de bir grup izleyici tarafından eleştirilerden nasibini aldı. Ancak Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu aynı düşüncede değil.

Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'a haksızlık var! 8

Hekimoğlu dizisiyle ilgili eleştirileri köşesine taşıyan Sina Koloğlu, kendi yorumlarını da ekledi ve Hekimoğlu ile ilgili değerlendirmeler yaptı. İşte o yazı:

“Hekimoğlu’na gelirsek, eşi Selin’i yeni sezonda bizlere tanıttı. Hekimoğlu’nun karşılaşması izleyicinin “Acaba eşi nasıl?” sorusuna cevap niteliğinde…

Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık üçlüsünü izlemek gerçekten keyif veriyor. Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’la ilgili bazı eleştiriler geliyor “Yeterli değiller” diye. Katılmıyorum. Ekibin içindeki ‘görülmezse, boşluk olacak üçlü’sü onlar.

Hekimoğlu ile Zeynep arasındaki medcezir ilgi görüyor. Yine Belçim Bilgin’le ilgili, “Başkası olsaydı” eleştirileri gördüm. Valla bizlerle olduğu ilk bölüm kıvamındaydı.

Eşini merak ediyordu izleyici, eh öyle hemen gitmek yok, bir süre bizlerle olacak.”

Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz'a haksızlık var! 9