Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisi fena sarstı, Evrim Alasya’ya brova!

Kırmızı Oda dizisi fena sarstı, Evrim Alasya’ya brova!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisiyle ilgili övgü dolu yorumlar devam ediyor. Sosyal medyayı da etkisi altına alan dizinin ilk 2 bölümü yayınlandı. Binnur Kaya’nın başrolündeki dizinin 3. bölümü de bu akşam izleyicilerle buluşacak.

Sosyal medyaya yansıyan diziyle ilgili çok sayıda yorum bulabilirsiniz ve bunlar ne kadar etkilendiklerini anlatan mesajlar… Ayrıca televizyon yazarları da Kırmızı Oda’nın izleyicileri sarsan bir yapım olduğu konusunda hemfikir…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da dizinin hikayesinin çok etkilediğini belirten bir yorumda bulundu. Köşe yazısında Binnur Kaya ile Evrim Alasya’nın karşılıklı oyununa dikkat çeken Sina Koloğlu, dizinin hikayesinin izleyicileri sardığını düşünüyor.

Kırmızı Oda’da Meliha karakterinin hikayesi derinden etkiledi. Evrim Alasya da konuk oyuncu olduğu yapıma büyük katkı yaptı. Sina Koloğlu, dizi hakkında şu yorumda bulundu:

“Kırmızı Oda’, ilk bölüm sarstı. İkinci bölüm, “Bulduk Meliha’nın hikayesini iş yaptı” diyerek fena halde sarıldılar hissine kapıldık. Tamam, muhteşem bir bölümdü Evrim Alasya ile Binnur Kaya arasında geçen. Kıvamında mı bırakmak gerekirdi?”

Kırmızı Oda dizisi fena sarstı, Evrim Alasya'ya brova! 7