Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’nin hayatında Yasak Elma’dan başka bir şey yok!

Eda Ece’nin hayatında Yasak Elma’dan başka bir şey yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com // Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile son yıllarda en iyi çıkış yapan oyunculardan birisi oldu. Kariyerinde bu karakterin çok önemli olduğunu bilen Eda Ece, zaman zaman röportajlarında bu durumdan bahsediyor.

Ünlü oyuncu, dizinin 3. sezonda büyük ilerleme kaydetmesi ve reytinglerini yükseltmesi konusunda büyük bir sorumluluk üstlenmişti. Doğaçlama sahneleriyle de diziye renk katan Eda Ece, 4. sezonada da yoğun bir performans sergiliyor.

Yasak Elma hayranları, dizinin 4. sezonunun başlamasından memnun. Ancak bazı eleştiriler de var. Özellikle, 3. sezondaki kadar diziden keyif almadıklarını belirten bir grup izleyici var. Yasak Elma dizisine pandemi arasının iyi gelmediği düşüncesi zaman zaman sosyal medyada yazılıyor. Ancak geniş bir izleyici grubu da diziden son derece memnun.

Eda Ece ise bu dönemde yoğun çalışma temposuna dönüş yaptı. Uzun süren tatil günlerinin ardından saatlerini sette geçiren oyuncu, bu durumdan şikayetçi de değil.

Set çıkışı kameralara yakalanan oyuncu, “Çok çalışıyoruz. Sürekli setteyiz, şimdi de setten çıktım. 12 saattir setteyim. Biraz yorgunum. Artık. sürekli çalışıyoruz, başka bir şey yok” diye konuştu.