Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde karakter delirdi, mecburi hapis geldi!

Hekimoğlu dizisinde karakter delirdi, mecburi hapis geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının ilgi gören dizilerinden Hekimoğlu, yolculuğuna düşük reytinglerle de olsa devam ediyor. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü 8 Aralık Salı akşamı yayınlanacak.

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağına dair bilgiler de gelmeye devam ediyor. 28.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakterine bir haller oldu. Mehmet Ali’deki değişime sebep olan hastalık ne?

Mehmet Ali garip davranışlar göstermektedir. Ateş durumun ne olduğunu sorgulamaktadır. En sonunda olayı çözen Hekimoğlu Mehmet Ali’nin kapatılmasına karar verir. Mehmet Ali’ye ne oldu? İşte bu sorunun yanıtını Ateş Hekimoğlu bulacak. Hekimoğlu yeni bölümü ile Salı 20.00’da Kanal D’de!

İşte Hekimoğlu 28.bölümden 2. fragman:

Hekimoğlu 28. Bölüm 1. Fragmanıda yayınlanmıştı. Ateş ve ekibini yine karmaşık bir vaka bekliyor. Ateş, vaka hakkında ekibinden yorumlar alırken, onlara müdahale etmeleri için iki seçenek sunuyor. Ancak bu seçeneklerin biri ölümle sonuçlanma riski taşıyor. Peki ekip ne yapacak?