Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, öyle bir karar aldı ki herkes kendine bir ders çıkartmalı!

Bergüzar Korel, öyle bir karar aldı ki herkes kendine bir ders çıkartmalı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Bergüzer Korel, 2020 yılının Mart ayında ikinci oğlu Han’ı dünyaya getirdi. Pandemi nedeniyle de son 1 yıllık dönemi çok garip geçirdiğini ifade etti. Oyuncu, bundan sonra nasıl gideceğini bilemediği için de endişeli… Bir de başında sosyal zorbalık var ki, sözleriyle birçok kişinin artık büyük rahatsızlık duyduğu bir olayı gündeme taşıdı.

Ünlü oyuncuya Han’a hamile olduğu sırada bir takipçi “Gebermeniz için her gün dua ediyorum” şeklinde bir mesaj bırakmıştı. Yaralayıcı, kırıcı, şoke edeci farklı birçok mesajı da ünlü isimler hem yorumlarda hem de kendilerine gelen DM mesajlarında görüyor. Kimi bunu önemsiz bulup geçiyor. Kimileri ise bu durumdan çok etkileniyor.

Bergüzar Korel, aldığı bir kararı sosyal medyadan duyurdu. Siber zorbalığıa da dikkat çekti ve neden yorumlarının ve DM’lerinin kapalı olduğunu da ifade etti.

Bergüzar Korel, siber zorbalığın kendisini ne kadar kötü etkilediğini ve bundan kurtulmak için de önemli bir karar aldığını da sözlerinde belirtti. İşte ünlü oyuncunun açıklaması:

”Eminim bir çok kişi yorumlarım ve DM’lerim kapalı olduğu konusunda sitemkar eleştirilerde ulunuyor, sebebini merak ediyor.

Çünkü artık kötü sözün de onu söyleyen kişinin de kontrolsüz ve vahşi bir şekilde bana dokunmasını istemiyorum, daha doğrusu o kişinin bana dokunduğunu sanmasına izin vermiyorum.

Artık sadece içimden geleni, gözümün gördüğünü korkmadan otosansür uygulamadan paylaşmak istiyorum. Söylenen her şeyi ciddiye alıp, üzülüp, o insanı kazanmaya çalışıp açıklama yapmayı da bıraktım.

Ne zaman biliyor musunuz? İkinci yavruma hamileyken DM kutuma düşen bir mesajdan sonra…

”Pi.in ve senin gebermen için her gün dua ediyorum”
Amannn bırak hasta onlar deyip kestirip atmayın artık. Böyle diye diye vücut bulmuş bu şeytanlığı besleyip duruyoruz.

Ben kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum.

Belki çelişkili gelecek yazdıklarım ama diğerini başaracak gücüm de isteğim de yok artık.

Bir yerlerde sanal zorbalığa uğrayan birileri var ise özellikle yaşı küçük kardeşlerim bu yazdıklarımı okuyorsa eğer bunun bir suç olduğunu bilin ve lütfen ailenizle paylaşın. Sessiz kalmayın!”