Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde şimdiye kadar olan en korkunç olay!

Hekimoğlu dizisinde şimdiye kadar olan en korkunç olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinde yeni bölüm büyük bir heyecana sahne olacak. Dizinin reytinglerinin son haftalarda iyiye gitmesi ekibi de mutlu etmişti.

Kanal D’nin düşük reytingler zamanında bile arkasında durduğu ve güçlü hikayesi ile dikkatleri çeken dizi şimdiye kadar 38 bölüm yayınlandı. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde ekip korkunç bir olayla karşı karşıya!

Hekimoğlu dizisinin 2 Mart Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Aslı isimli bir hasta oldukça kötü durumdadır. Tanı koymaya çalışırken oldukça zorlanırlar. Ateş ise durumu düzeltmeye çalışırken çözüme ulaşır. Ancak geç kalmışlardır.

Aslı hastane içinde kaçar ve yüksek bir noktaya çıkar, ayaklarını hissetmeyen Aslı yüksekten düşüyor. Memoli bir şokla hamlede bulunmaya çalışsa da başarılı olamaz. Peki sonrasında neler olacak.

Hekimoğlu yeni bölümüyle çok heyecanlı geliyor. 2 Mart Salı saat 20.00’da yayınlanacak olan 39.bölümden ilk fragmanı videoda izleyebilirsiniz.