Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’e Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet çelme takabilecek mi?

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’e Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet çelme takabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting rekabetine yeni bir dizi katılıyor. Hem oyuncu kadrosu hem hikayesi hem de iddiası ile dikkatleri çeken dizinin ismi Masumiyet. Gold Film imzasını taşıyan dizinin ilk bölümünü bu akşam saat 20.00’de Fox TV ekranında izleyeceksiniz.

Hülya Avşar’ın yıllar sonra dizilere dönmesini sağlayan Masumiyet’te Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ da başrollerde bulunuyor… Dizinin etkileyici yan karakterlerini de birçok ünlü isim canlandıracak.

Masumiyet, uzun süredir tanıtımı yapılan ve fragmanlarıyla da büyük ilgi gören bir yapım konumunda. Hikayesinin gücüyle Çarşamba akşamları reytinglerde iyi bir seviye elde etmesi beklenen dram projesi ilk sınavını verecek.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz'e Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet çelme takabilecek mi? 8

Çarşamba akşamlarının zirvesinde yer alan Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerine güçlü bir rakip geldi. Masumiyet bakalım bu iki önemi diziden izleyici kapabilecek mi?

Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri de Çarşamba rekabetinde yer alıyor ve her iki dizinin de izleyici kaybedip kaybetmeyeceği dikkatle takip edilecek.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz'e Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet çelme takabilecek mi? 9

Masumiyet dizisinde; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet”in kadrosunda ayrıca Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın, Sevgi Temel ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler de yer alıyor.