Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde yaşanan ayrılık, izleyicileri mutlu etti

Hekimoğlu dizisinde yaşanan ayrılık, izleyicileri mutlu etti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında geçen hafta yeni bölüme yayınlanamayan Hekimoğlu dizisi, dün akşam yeniden ekrandaydı. Başrol oyuncusu Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanması nedeniyle diziye 1 hafta ara verildi. Esen, virüsü yendi ve çekimler de kaldığı yerden devam ediyor.

Dizinin dün akşamki bölümünde bir ayrılık yaşandı. Belçim Bilgin’in canlandırdığı Selin karakteri veda ederek, ayrıldı. İzleyiciler karakteri pek sevmedikleri için bu vedayı da olumlu karşıladı. Daha önce de Güven Kıraç, Vahap Bey karakteri ile diziye konuk olmuş ama bu karakter de izleyicileri fazlasıyla rahatsız etmişti. Selin ile Ateş’in vedası da duygusal oldu. Dizide romantizm rüzgarı estiren Selin karakteri aslında hikayeye aşkın kokusunu getirmişti. Videodan Selin ile Ateş’in duygusal vedasını izleyebilirsiniz.

Hekimoğlu dizisinin 24 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 26. yeni bölümünde neler olacağı da ortaya çıktı. Son haftalarda reytingleri düşmekte olan dizinin ortaya harika bir iş çıkardığını belirten dizi hayranları, her bölümü heyecanla takip ettiklerini ve final yapmasından da endişe ettiklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyada dikkat çekiyor.

Hekimoğlu’nun kendi isteğiyle kabul ettiği vaka herkesin dikkatini çekiyor. Onun kolay kolay böyle bir vaka almayacağını düşünen ekip, bu davranışının sebebini araştırmaya koyuluyor.

Ateş’i yakın markaja alan Zeynep, Memoli ile bir olup dedektifliğe soyunuyor. Peki bu kadar dikkat çeken vakanın altından ne çıkacak?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de!