Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine o aşık çocuk döndü, gerçek hikayeden iyice sapıldı!

Masumlar Apartmanı dizisine o aşık çocuk döndü, gerçek hikayeden iyice sapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 10. bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde bir sahne vardı ki, izleyiciler gözyaşı dökmeden duramadı…

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan Masumlar Apartmanı, gidişatı bakımından artık kitaptan iyice sapmış durumda. Bu sapmalardan birisi de Safiye’nin ilk aşkı… Safiye’nin ilk aşkına ne olduğu merak edilmişti. Kitapta öldüğü bilinen karakter dizide yaşıyor… Birçok dizi hayranı da kitaptaki olaylardan iyice sapıldığını ve kurgunun daha çok öne çıktığını sosyal medyada yazıyor.

Safiye’nin aşkı Naci’nin geri dönmesi ve onların apartmanının tam karşısındaki otele gelmesi izleyicileri fazlasıyla duygulandırdı. “O çocuğu bulup getirin” diye geçtiğimiz bölüm Safiye ve Naci aşkının büyüsüne kapılan izleyicilerin istediği de gerçekleşmiş oluyor.

Masumlar Apartmanı dizisine o aşık çocuk döndü, gerçek hikayeden iyice sapıldı! 7

Naci karakterine ise Tansel Öngel’in canlandıracağı ortaya çıktı. Naci’nin yüzü 10. bölüm final sahnesinde gösterilmedi. Ancak gelişi bile dizi izleyicilerini heyecanlandırmaya yetti.

Bir dizi hayranı, “Safiye hadi gözün aydın ,senarist sevgilini diriltti. Ben de ufak çaplı bi şok geçirdim” diye yorum bıraktı. Bir başka izleyici ise bu sahnede mutluluktan ağladığını belirtti.

“Safiye’den daha çok ağlamış olabilirim” diyen dizi hayranları Naci ile Safiye’nin buluşacağı anı da heyecanla beklemeye başladı.

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 10.bölümündeki final sahnesi…