Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde iki büyük şok yaşanıyor!

Baraj dizisinde iki büyük şok yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Baraj dizisinin hikayesinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin senaristlerinin entrikanın dozunu çok artırması birçok izleyiciyi rahatsız etmişti. Hatta son haftalardaki reyting düşüşü de buna bağlandı. Zira dizi artık karakterlerin karikatürize olması tehlikesi ile karşı karşıya… Hikayede ise önemli değişimler var ve yeni bölümde birçok olay yaşanacak.

Feyyaz Duman’ın başarılı bir performans ile hayranlarını mest ettiği Nazım karakteri bu iki şok sonrası ne yapacak merakla bekleniyor… Hem Bahar hem de Nehir hamile değil… Nazım bu şok haberleri öğreniyor ve şimdi ne yapacak? Nehir, Nazım’ı elde edebilmek için hamilelik yalanını ortaya atmıştı. Nazım Bahar’ın da hamile olmaması ile büyük bir düş kırıklığı yaşıyor.

“Böyle bir şeyin yalanı mı olur, nasıl yaparsınız?” diye çıkışan Nazım, ikisini de öylece bırakıp gidiyor… Nazım’ın iki kadının arasında kalma durumu, Nehir ve Bahar’ın onu elinde tutma gayretleri Baraj dizisinde son haftaların en merkezdeki konusu oldu… Bahar şimdi Nazım’ın kendisini affetmeyeceğinden çekiniyor.

Nehir de özür diliyor ve onu kaybetmemek adına böyle bir yalana baş vurduğunu söylüyor. Ancak Nazım’ın şu sözleri her şeyin özeti: “Sen beni çoktan kaybettin.”

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca, Sumru Yavrucuk gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin 32.bölümünden 1. fragman yayınlandı. Nehir, hala Nazım’a aşık olduğunu, onun da kendisini sevdiğini söylüyor.

Nazım ise Nehir’in bu sözlerinden etkilenecek mi? Nazım’ın Bahar ve Nehir konusunda ne yapacağı 32. yeni bölümde merakla bekleniyor… İşte 23 Mart Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümden ilk fragman: