Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinden çok farklı ve alışılmışın dışında ilginç bölüm

Hekimoğlu dizisinden çok farklı ve alışılmışın dışında ilginç bölüm

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin 41 bölümü yayınlandı. Dizinin reyting sonuçları beklentilerin altında gelmeye devam etse de, sezonun en iyi kurgularından olan Hekimoğlu için Kanal D’nin desteği tam. Ateş Hekimoğlu karakterinde Timuçin Esen’in muhteşem performansı da dizi hayranlarını bir hayli mutlu ediyor.

Ateş ile İpek arasındaki didişmeler hikayeye renk katarken, her yeni vakada Ateş Hekimoğlu’nun farklı çözümleri de ekran başındaki izleyicilerin heyecanını artıran bir başka detay… Dizinin 42. yeni bölümü de 23 Mart Salı akşamı ekrana gelecek. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İlk detaylar ortaya çıktı.

Hekimoğlu 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Ateş uçak yolculuğunda vaka çözüyor! Ancak bu alışılmışın dışında sahnelerle dolu. Ateş uçak yolculuğuna çıktığında önemli bir vaka gelir. Ateş Hekimoğlu da uçak yolcularını da işin içine katarak bu vakayı çözmeye çalışacak.

Ekip olayı çözmesi için Ateş’e ulaşır. Ateş ise uçakta kendi tarzında vakayı çözmeyi çalışırken yolculardan yeni bir ekip oluşturur. Ateş bu vakayı çözebilecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!