Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu varsa Star TV dizisi uçar!

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu varsa Star TV dizisi uçar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yakında yayınlanmak üzere hazırlıkları devam eden bir dizi projesi var. Henüz ismi net olarak ortaya çıkmayan bu diziyle ilgili bilgiler sınırlı. Ancak çok güçlü bir yapım olması beklentisi var…

Bu beklentiyi güçlendiren işaretler de üst üste gelmeye devam ediyor… Dizinin başrolü için Erdal Beşikçioğlu ile anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Behzat Ç. efsanesiyle akıllardan çıkmayan oyuncu, bu sezon Çocukluk isimli 11 bölüm süren Fox TV dizisinde bambaşka bir rolde yerini almıştı.

Beşikçioğlu şimdi yeni dizisine hazırlanıyor. O3 Medya tarafından çalışmaları yoğun şekilde devam eden diziye yeni isimler de katıldı. Nur Fettahoğlu, en son Babil’de Eda karakteri ile yerini almıştı.

Dijital dizi Hükümsüz’de de konuk oyuncu olarak yer alan Fettahoğlu, izleyenleri çok etkileyen sahnelerde yine yeteneğini konuşturmuştu. Oyuncu yeni dizi için yapımcı ile el sıkıştı.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu varsa Star TV dizisi uçar! 7

Star TV’nin yeni dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu’nun buluşmuş olması çok önemli. Her ikisi de karakter yaratma noktasında çok başarılı isimler. Karakterin duygusunu izleyiciye geçiren performansları ile bugüne kadar yer aldıkları projelere fark kattılar.

Şimdi de bu iki ünlü ismin yeni bir dizide buluşması hayranları için büyük bir fırsat.. İki güçlü oyuncuyu, yeni karakterlerle yakında ekranda göreceğiz.

Daha önce Yasak Elma dizisinde birlikte rol alan Can Nergis ile Tuvana Türkay’ın da yapıma katıldıklarının ortaya çıkması, bu diziyi bir hayli öne çıkarttı.

Star TV bu sezon diziler nedeniyle büyük şanssızlıklar yaşadı. Bu dizi ile birlikte kanalın büyük bir yükseliş adımı atması beklentisi de arttı.