Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin kıymetinin bilinmediğini gösteren bir başka detay!

Hekimoğlu dizisinin kıymetinin bilinmediğini gösteren bir başka detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi, iyi bir hikayeye ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen, ikinci sezonu sıkıntılı ilerliyor… House MD isimli çok beğenilen ABD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nun son haftalarda reytinglerinin büyük düşüş yaşaması izleyicileri kaygılandırıyor.

Kanal D’nin yapımı yayından kaldırma ihtimalinin bulunması, dizi hayranları tarafından sosyal medyada dile getirilirken, dizinin daha çok reklamının yapılması gerektiği ve kıymetinin bilinmediğini belirten mesajlar yayınlanıyor.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her hafta farklı vakalar odaklanması, yeni bilgilerle izleyicileri karşılaması, farklı bir konsepti olması ilk sezonda büyük ilgi çekmişti.

Araya giren pandemi sürecinden sonra Hekimoğlu dizisi, birçok yapım gibi izleyici kaybı yaşadı. Ancak bu durum son haftalarda daha da belirgin hale geldi.

Dizinin kıymetinin bilinmediğini gösteren detaylardan birisini de Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu yazdı. Hekimoğlu’nun mesaj veren, diyaloglarına dikkat çeken Koloğlu, şöyle yazdı:

“Hekimoğlu’nda ayrıntılar pek hoş diyaloglar ile süsleniyor. Epey uğraşılmış metinler… Her bölümünde düşündürecek cümleler iletiyor izleyiciye. Bunu yapan çok az dizi var şu an ekranda. Onlardan biri ‘Hekimoğlu’. Bir Hekimoğlu, Orhan Yavuz (Okan Yalabık) muhabbeti vardı son bölüm. “Neden mecaz var doktor?” dedi Hekimoğlu. Devam etti; “Gerekçeleri gerekçelerinden daha korkunç şeylerle ima edip, insanların kötü şeyler yapmalarını engellemek için.” “Mecazi anlamda söyledim” diyerek, kenara çekiliriz ya…”