Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da merakla beklenen Ezo’nun gelişi ertelendi!

Mucize Doktor’da merakla beklenen Ezo’nun gelişi ertelendi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.om/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’a yeni bir karakter katılacağı öğrenilmişti. Ali Vefa’nın komşusu olacak bu karakterin gelişinin 39. bölümde olacağı sanılıyordu ama bir bölüm ileri atıldığı öğrenildi! Perşembe akşamları yayınlanan diziye gelecek olan kişinin, Ali Vefa ile ilişkili bir kişi olması ise kafaları karıştırdı!

Çünkü geçtiğimiz bölümde Nazlı ve Ali Vefa arasında bir tartışma yaşanmış, yeni bölüm tanıtımında ise Ali Vefa’nın ayrılık sözleri dikkatleri çekmişti. Bu ayrılığın ardından Ezo isminin telaffuz edilmesi de dikkat çekmişti.

Taner Ölmez’in başarıyla canlandırdığı otizmli doktor Ali Vefa’nın Nazlı ile ilişkisini normal bir süreçte ilerletmeye çalışsa da aslında içinde ne fırtınalar koptuğunu bu akşam yayınlanacak yeni bölümde göreceğiz.

Ali Vefa, herkesin içini acıtan bir itirafta bulunarak Nazlı’nın kendisine her dokunduğunda çok korktuğunu ifade ediyor. Bu itirafın ardından ise ikilinin ayrılığı gündeme gelecek gibi görünüyor!

İşte tam bu noktada yeni bir karakterin diziye katılacağı haberi geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ezo isimli bu karakter, Ali Vefa’nın komşusu olacak.

İlk olarak 39. bölümde geleceği söylenmekteydi ama karakterin 40. bölümde geleceği de not düşülüyor kulislerde.

Dizinin 39. bölüm tanıtımında Ali Vefa’nın “Her şey için teşekkür ederim Nazlı. Seni çok özleyeceğim” sözleri büyük dikkat çekti.

Yeni karakter Ezo ile ilgili “Ali Vefa’nın yeni sevgilisi mi?’ tahminleri yapılıyor ama onun yeni bir ilişkiye hazır olmadığı da çok açık!

Belki de Ali Vefa’yı çok daha iyi anlayacak bir dost geliyor diziye! Gelecek hafta yayınlanacak olan 40. bölümde izleyip göreceğiz…

İşte 39. bölüm tanıtımları: