Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin perde arkasındaki görünmez kahramanlar!

Hekimoğlu dizisinin perde arkasındaki görünmez kahramanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 7 bölüm sonra ekrana veda edecek.Alınan final kararı net ve ekranda devam etme olasılığı artık yok gibi görünüyor… Kanal D’nin projeye bugüne kadar verdiği destek de önemliydi… Hekimoğlu, arzu edilen izleyici ilgisini ilk sezonda elde etmiş olsa da pandemi ile birlikte kesintiye uğrayan dizinin ikinci sezonu ilginin azalmasına neden oldu.

Timuçin Esen’in muhteşem performansıyla Ateş Hekimoğlu diye bir karakter ortaya çıktı. Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da dizide rollerini başarıyla canlandıran isimlerdi. Zaman zaman konuk olarak ünlü isimlerin de
yer aldığı projenin sadık hayran kitlesi şu sıralarda bir umuda tutundu…

Hekimoğlu, belki ekrana veda edebilir ama dijital platformda devam etme ihtimali belirdi. Tabii ki şimdilik görüşmelerin yapıldığı bilgisi dışında net bir durum yok. Ancak bilinen o ki, şayet dizi dijitale geçerse zaten sadık izleyici kitlesini de peşinden sürükleyecektir.

Banu Kiremitçi ve Neşe Şen’in de içinde bulunduğu senaryo grubu ise adeta yapımın görünmez kahramanları konumunda… Hekimoğlu dizisinin senaryosunu yazan isimleri köşe yazısında duyuran Milliyet Cadde Yazarlarından Sina Koloğlu, tüm emeği geçenlerin de hatırlanması gerektiğine işaret ediyor.

Koloğlu, yazısında şöyle diyor: “Dizinin senaristlerinden Neşe Şen bir not yollamış; “Banu Kiremitçi’nin ardından ben ve içinde olduğum senaryo grubu ‘Hekimoğlu’nun 10 bölümünü yazdık” diyor ve tüm emeği geçenlerin yazılmasını istemiş. “Ne demek” dedik.

Elif Benan Tüfekçi, Mehmet Çetin, Can Cengiz Eset Akçilad ve Elif Ayan, Murat Taşkent, Nergis Herdem, Aylin Alıveren. Dünden bugüne diziye emekler verenler…”