Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın 4. sezonunda bir ünlü oyuncu olmayacak!

Bir Zamanlar Çukurova’nın 4. sezonunda bir ünlü oyuncu olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Vahide Perçin, Uğur Güneş ve son olarak da Esra Dermancıoğlu’nun veda ettiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi, etkili karakterlerin gidişine rağmem dimdik ayakta durmayı başaran bir dizi konumunda.

atv ekranlarında yayınlanan ve ilk 3 sezonu ile başarıdan başarıya koşan dizi, 100.bölümü ile birlikte bu sezonu noktalayacak. 2021-2022 sezonunda izleyicilerle yeniden buluşacak olan dizinin hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları gelecek sezonda da milyonları ekran başına toplayacaktır.

Dizi hayranlarının alışkanlıklarından birisi haline gelen Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılıklara yenileri ekleniyor… 3 önemli oyuncudan sonra 3. sezon itibari ile bir ismin daha veda edeceği ortaya çıktı.. Bu isim uzun süredir dizinin kadrosunda yer alan ve önceki ay halasının ölümü ile sarsılan Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonunda bir ünlü oyuncu olmayacak! 7

Oyuncunun diziden ayrılacağına yönelik kulis bilgisine paylaşan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, anlaşması bitecek olan oyuncu 4. sezonda yapımda yer almayacak. Projeye vedası kesinleşen oyuncunun finale yakın bir tarihte ayrılacağı ortaya çıktı.

Melike İpek Yalova, dizide iyi bir performans sergiledi ve izleyicileri de kendisine hayran bırakmayı başardı. Oyuncu hakkında daha önce çıkan ayrılık haberleri de dikkat çekmişti. Şimdi bu ayrılık gerçek oldu ve önümüzdeki haftalarda Müjgan karakteri de hikayeye veda edecek.