Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu final yapacak diye bekleyenleri hem şaşırtan hem sevindiren karar!

Hekimoğlu final yapacak diye bekleyenleri hem şaşırtan hem sevindiren karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında ikinci sezonu devam etmekte olan Hekimoğlu dizisinin final tarihinin 18 Mayıs Salı günü olduğu düşünülüyordu. Dizinin 50. bölüm ile birlikte ekranlara veda etmesi beklentileri vardı ve izleyiciler de bu durumun üzüntüsünü yaşıyordu.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan, Aytaç Şaşmaz ve Dalma Colbay’ın da geçtiğimiz hafta hikayeye veda ettiği Hekimoğlu dizisinde 50. bölüm final değil… 18 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 50. bölümün ilk fragmanı paylaşıldı. Dizi hayranları final yazısı yerine “Yeni bölüm” ifadesini görünce çok mutlu oldu.

Hekimoğlu dizisiyle ilgili bir karar değişikliği mi var? Dizi uzayacak mı, yoksa devam mı edecek? İşte bu sorular sorulmaya başlandı. Hekimoğlu dizisinin final yapacağına yönelik birçok haber gelmişti. 50. bölüm de final olarak duyurulmuştu. Ancak Kanal D’nin bu fikirden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Hekimoğlu en azından 50. bölümde final yapmayacak? Dizi ne kadar daha uzatılacak bu sorunun yanıtı da merakla bekleniyor. Birçok dizi hayranı bu gelişmeden duyduğu mutluluğu sosyal medyada paylaştı. Hekimoğlu hayranları dizinin bir sezon daha devam etmesi gerektiğini böyle bir kadronun kolay kolay kurulamayacağını belirtiyor.

İşte Hekimoğlu dizisinin 18 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 50. bölüm fragmanı: