Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin en sonunda Hande Erçel’le ilişkisini itiraf etti! “Her şey çok güzel”

Kerem Bürsin en sonunda Hande Erçel’le ilişkisini itiraf etti! “Her şey çok güzel”

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in arasında ilişki olup olmadığı çok uzun zamandır tartışılan bir konuydu. Kerem Bürsin en sonunda resmen ağzıyla açıklama yaptı ve ilişkilerini açıkladı.

Sen Çal Kapımı dizisi, her ne kadar Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in canlandırdığı Eda ve Serkan karakteriyle sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olsa da son zamanlarda reytinglerde istenilen sonucu elde edemiyordu. Ancak dizinin devamına karar verildi.

Diziyle ilgili en çok konuşulan konu başrol oyuncularının arasında ilişki olup olmadığıydı. Konu aylarca konuşuldu ama ne Hande Erçel’den ne de Kerem Bürsin’den bir açıklama geldi. Magazinciler, aralarında ilişki olduğuna dair tek bir kare dahi yakalayamadı. Taa ki iki oyuncunun Maldivler seyahatine kadar.

Kerem Bürsin en sonunda Hande Erçel'le ilişkisini itiraf etti! “Her şey çok güzel” 8

Dizi ara verince ikili soluğu Maldivler’de aldı. Ancak görünüşe göre ayrı ayrılardı. Hande Erçel, yeğeni ve ailesiyle poz verirken Kerem Bürsin ise yalnızdı. Tatilin sonuna doğru ikili, bir kano üzerinde birlikte poz verdi. Ve nihayet Maldivler dönüşünde havaalanında ikili elele yakalanınca uzun süredir devam eden dedidokular da gerçekliğe kavuşmuş oldu. Ancak Erçel ve Bürsin Türkiye’ye döndükten sonra hiç bir araya gelmedi.

Kerem Bürsin en sonunda Hande Erçel'le ilişkisini itiraf etti! “Her şey çok güzel” 9

Kerem Bürsin de nihayet ilişkileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Twitter’da Televizyon Dünyası hesabının paylaşımına göre aşkını en sonunda itiraf eden Kerem Bürsin, “Hiç gizlemedik, oldu işte. En başından çok iyi arkadaş, dost olduk. Şimdi her şey güzel.” dedi. Böylece Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ilişkisi ilk kez resmen itiraf edilmiş oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin yaklaşık 10 aydır süren çekimlerine ise bir süreliğine ara verildi. Mayıs sonunda çekimlerin başlaması, haziran ayında da dizinin yeni sürprizlerle ekrana gelmesi bekleniyor.