Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Cemre’si Hazar Motan en iddialı yeni diziye katıldı!

Kırgın Çiçekler’in Cemre’si Hazar Motan en iddialı yeni diziye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Dev bir prodüksiyon ile hazırlıkları yapılmakta olan 2021-2022 sezonunun en dikkat çekici yapımlarının başında gelen Kanunsuz Topraklar, etkileyici oyuncu transferleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Usta yönetmen Faruk Teber’in başında olduğu dizi projesi Gold Film’in yeni sezondaki en iddialı işi olarak öne çıkıyor.

1940’lı yılların Türkiye’sine gideceğimiz dizide, Zonguldak kömür ocaklarında yaşananlar ve büyük bir aşkın da yansımasını ekranda izleyeceksiniz. Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova bitince hemen bu dizi ile anlaşmıştı. Sonrasında ise Ramo bitti ve Esra Bilgiç de başrol teklifini kabul etti.

Uğur Güneş – Esra Bilgiç ikilisinin heyecanı da hayranlarını sardı. Yeni sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olmaları beklenen Güneş ve Bilgiç, şimdi zorlu bir sınava hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu da çok etkileyici isimlerden oluşuyor. İşte bu kadroya son katılan isim Hazar Motan oldu.

Kırgın Çiçekler isimli dizide canlandırdığı Cemre karakteri ile akıllara yazılan Motan, Can Kırıkları’nda ise Hande rolüyle 4 bölüm ekranda kalmıştı. Uzun süredir setlerde görünmeyen oyuncu, bomba gibi bir proje ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fındık Hatçe karakterine hayat verecek oyuncunun rol arkadaşları arasında; Murat Daltaban, Arif Diren, Ali Erkazan, Onur Kaya, Necip Memili, Serdem Paçal, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Doğaç Yıldız ve Ezgi Çelik gibi önemli isimler bulunuyor.