Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’na tepki büyük: “Dağıttınız ekibi, yenisini istemiyoruz!”

Hekimoğlu’na tepki büyük: “Dağıttınız ekibi, yenisini istemiyoruz!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisi, 2. sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin 48’inci bölümü yarın akşam yayınlanacak. İlk başlarda reytingleri toplayan ancak son zamanlarda düşüşe geçen Hekimoğlu dizisi 50’nci bölümde sona erecek.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan, dizinin dijital platformlardan birinde devam edeceği haberi Hekimoğlu hayranlarını sevindirmiş ancak bu sevinç çok kısa sürmüştü.Zira böyle bir plan yoktu. Yapım şirketinin diziyi dijital ortamda sürdürmek için yaptığı görüşmeleri anlatan eleştirmen Sina Koloğlu, bir sonuç çıkmadığını söylemişti.

Bu arada geçen hafta diziden iki önemli karakter ayrıldı. Hekimoğlu’nun Zeynep Can’ı Damla Colbay ve Emre’si Aytaç Şaşmaz diziye veda etti. İki oyuncunun vedası izleyicide büyük üzüntü yarattı.

Hekimoğlu şimdi hızla finale yaklaşıyor. Dizinin 48’inci bölümü yarın akşam (4 Mayıs Salı) yayınlanacak. Bölümün fragmanı sosyal medyada “Bir ekibe ihtiyacın var” cümlesiyle yayınlandı.

Ancak bu cümle izleyiciler tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Ekibi dağıttıktan sonra bir ekibe ihtiyaç olduğunun belirtilmesini izleyiciler “büyük bir saçmalık” olarak karşıladı.

İzleyicilerden biri “Dizi 3 bölüme final olmaycak mı zaten bu yeni ekip sevdası ne anlamıyorum” diye tepkisini ortaya koyarken bir başkası “Ekip geri gelmeli” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Hekimoğlu'na tepki büyük: “Dağıttınız ekibi, yenisini istemiyoruz!” 9 Hekimoğlu'na tepki büyük: “Dağıttınız ekibi, yenisini istemiyoruz!” 10

Bir başka izleyicinin tepkisi ise daha büyüktü. Yeni bir ekip istemediğini belirten izleyici yorumunda şöyle dedi: “Hala ekip diyorsunuz üç bölüm için ekip mekip istemiyorum ben. Güzelim ekibi dağıttınız, dijital yok diyorsunuz, daha ne bu orijinal inadı?”

Hekimoğlu'na tepki büyük: “Dağıttınız ekibi, yenisini istemiyoruz!” 11

Dizinin yarın akşam yayınlanacak 48’inci bölümünde ekibi kan kaybeden Ateş, tek başına tanı koymaya karar verir. İpek ise Ateş’in bu kararına karşı koyar. Peki Ateş, doğru tanıyı koyabilecek midir?

Hekimoğlu yarın akşam saat 20:00’de Kanal D ekranlarında.