Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu’ndan sonra Ebru Özkan’a çok iddialı dizide mistik rol!

Hekimoğlu’ndan sonra Ebru Özkan’a çok iddialı dizide mistik rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Özkan, Kanal D ekranında final yapan Hekimoğlu dizisindeki İpek karakteri ile hayranlarını mest etmişti. Oyuncu, bir süredir dinlenmekteydi. Yeni sezon için Şahmaran isimli dizi ile anlaşan Ebru Özkan, çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

Netflix için çekimleri başlayan dizinin başrolünde Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz bulunuyor. Tarsus’a giden dizi ekibi deniz sahnelerini çekmeye başladı….

Serenay Sarıkaya’yı yeni dizide Şahsu ve Burak Deniz’i de Maran karakterlerinde izleyeceksiniz. Dizide mistik bir karakter olan Çavgeç’i ise Ebru Özkan canlandırıyor…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgilere göre, Ebru Özkan, 4. bölümden itibaren hikayeye dahil olacak. Fanstastik bir hikayesi bulunan Şahmaran dizisinde usta oyuncu Çavgeç isimli mistik ve çok etkili bir karakterde yerini alacak.

Umur Turagay’ın yönetmenliğini yaptığı dizi toplam 8 bölümden oluşuyor. İlk sezonun yayınlanmasının ardından ikinci sezonun çekilip çekilmeyeceği de merakla beklenecek.

Tarsus’ta çekimlere devam eden dizi ekibi Ekim ayının sonlarına doğru Adana’ya geçerek işine burada devam edecek.