Ana sayfa Foto Galeri Helin Avşar’ın itirafları çok konuşulacak cinsten!

Helin Avşar’ın itirafları çok konuşulacak cinsten!

tarafından ker_def

helin-avsar-tepkisiz-arkadaslari-sildim-2586163

“GECE HAYATIM BİTTİ”

– Yaşam stilinizi nasıl tarif edersiniz?

Eskiden çok çılgındı, şimdi durağan. Hiçbir şeyin ortası yok bende. Oturduğum bölgeden beni çıkarmak bile mesele artık. Gece hayatım kesinlikle bitti zaten.

– Bu neyle ilgili?

Çok erken yaşta gezmeye başladım. Dünyada gezmediğim yer kalmadı. Dünyanın her yerindeki gece hayatını bilirim. Haliyle artık aynı yerde, aynı insanları yaşlanmış, bir tarafları ağarmış şekilde görmek hiç ilgimi çekmiyor, (gülüyor). Akşam saat 10 dedi mi uykum geliyor.

– Geçtiğimiz yıl ‘Kiralık Aşk’ta konuk oyuncu olarak izledik sizi. Bundan sonrası için de düşünür müsünüz?

Çağan Irmak teklif getirse ne güzel olur, isterim tabii! ‘Kiralık Aşk’ın yapımcısı benim çocukluk arkadaşımdı, kıramadım o yüzden. Hatta, “Beni yazlık dizide oynatıyorsun, ismimi kullanıyorsun” dedim. Sonra dizi bir tuttu. Böyle bir uğurum vardır. Sevdiğim her şeye uğurumu getiririm. Mesela hiç uğrak yeri olmayan yere ben bir gideyim orası alır yürür.

– Bir şekilde hep göz önündesiniz, ama merak uyandıran bir tarafınız da var. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Aslında iç dünyamı bilmiyor kimse. Çok fazla insan kabul etmiyorum hayatıma. Kız arkadaşlarımın sayısı bile üçü dördü geçmez. Ben insanları kitap gibi görürüm. Yavaş yavaş okumak lazım. Her şeyi birden verirsen karşındakini çabuk doyum noktasına ulaştırırsın.