Ana sayfa Sosyal Medya Hem büyülendi hem büyüledi; bir dizi daha biterken Esra Bilgiç harika bir iş çıkardı!

Hem büyülendi hem büyüledi; bir dizi daha biterken Esra Bilgiç harika bir iş çıkardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Bilgiç’in heyecanını gören hayranları şoke eden karar ile üzüldü! 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizinde Halime Hatun karakteri ile setlere adım adan Esra Bilgiç hayatının en büyük fırsatını elde etmişti. Genç oyuncu, hem yetenekleri hem de güzelliği ile kısa sürede büyük ilgi çekti. Diriliş Ertuğrul dizisinin çok başarılı bir iş olması, dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanması ve iyi performansının da yardımıyla Esra Bilgiç kısa sürede parladı.

Bir Umut Yeter isimli dizinin kısa sürmesinin şanssızlığının ardından genç oyuncu, Ramo isimli dizide Sibel karakteri ile başarılı bir 2 sezon geçirdi. Murat Yıldırım ile çok iyi bir dizi ikilisi olarak öne çıkan Esra Bilgiç, her projesinde daha da iye oyunculuk performansı ile göz doldurdu.

Esra Bilgiç’in kariyerinde zirveye çıktığı dönemde gelen birçok teklif arasından Kanunsuz Topraklar’ı tercih etmesinin bir nedeni vardı. Oyuncu hikaye ve oluşturulan atmosfer ile adeta büyülenmişti. 1939 yılında geçen hikayede izleyiciler Türkiye’nin kömür madenleri yatağı olan Zonguldak’a gitti. O dönemde madenciler ile patronlar arasında yaşanan hak mücadelesi ekrana getirildi.

Hem büyülendi hem büyüledi; bir dizi daha biterken Esra Bilgiç harika bir iş çıkardı! 8

Ayrıca Gülfem ile Davut aşkı da dizinin izleyicilerinin dikkatini çekti. Çok büyük bir bütçe ile yapılan dizi, yayınlanmasından 4 ay önce çekimlerine başlanan bir proje oldu. Zülküf Yücel gibi çok usta bir yönetmenin oluşturduğu atmosfer, daha sonra Cevdat Mercan’ın yönetmenliğinde daha da güçlendi…

Ancak diziye izleyicilerin ilgisi daha ilk bölümden yeterli olmamıştı. Oysa ki Esra Bilgiç, ilk bölüm öncesinde o kadar heyecanlıydı ki… Ünlü oyuncu, çok başarılı bir projede yer almanın verdiği heyecanla röportajlar verdi ve sosyal medyada da bu heyecanını yansıttı.

15 bölümü yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi ne yazık ki, düşük gelen reytingler sonrasında ekran ömrünü tamamlayacak. Esra Bilgiç ise yaşadığı büyük deneyim ve izleyicilere hissettirdiği güçlü duygularla hatırlanacak.

Dönemin kıyafetleri ve kostümleri ünlü oyuncuya çok yakıştırıldı. Yeni imajıyla bütünleşen güzelliği izleyicileri yine hayran bıraktı… Uğur Güneş ile de Esra Bilgiç ikilisi çok iyi uyum sağlamakla kalmadı, setteki enerjileri de hayranlarını çok etkiledi.

Hem büyülendi hem büyüledi; bir dizi daha biterken Esra Bilgiç harika bir iş çıkardı! 9

Dizi sayesinde sanki o dönemdeymiş gibi hissettiğini vurgulayan oyuncu, 1940’lı yıllar için şunları söyledi:

“Bana daha gerçek geliyor. Sevgi, aşk, aile bağları, arkadaşlık, dostluk. Bir hayvana bile, bir ata bile değer veriliyor. Bir at ile insan ilişkisi bile bence çok farklı. Her şey gerçek değerinde çünkü. O yüzden ben çok isterdim. Çok şanslıyım o dönemde gibiyim.”

Ünlü oyuncu için büyük bir serüvene dönüşen Kanunsuz Topraklar dizisi erken final yapmak durumunda kaldı. Esra Bilgiç’i o dönemin kostümleri içinde ve bu kadar yüksek konsantrasyon ile görmekten mutlu olan hayranları da büyük bir şok yaşadı.

Oyuncu açısından da projenin kısa süreli olması bir şanssızlık olarak nitelendirilebilir.