Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisi Elkızı’nın reytinglerine kadar düştü, Fox TV affetmedi!

Kanunsuz Topraklar dizisi Elkızı’nın reytinglerine kadar düştü, Fox TV affetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film tarafından büyük bir emek ortaya konularak oluşturulan Kanunsuz Topraklar isimli dizinin reytinglerinin iyi gelmemesi Fox TV yetkililerini büyük bir sıkıntının içine itti. Bu sezon en çok izlenmesi beklenen dizinin, böyle düşük oranlarla ilerlemesi mümkün değildi. Fox TV’den de 16. bölüm için final kararı alındı.

Bütçesi yüksek olan, önemli bir hikayeye sahip bulunmasına rağmen izleyicilerden beklediği ilgiyi şu ana kadar göremeyen Kanunsuz Topraklar için tehlike daha ilk bölümden itibaren başladı. Çünkü beklenen izleyici ilgisi bulunamadı. Dizinin 15. bölümü yayınlandı ve çarşamba rekabetinde ilk 10 program arasında yok. Tüm kişiler kategorisinde 12. olan dizi, AB ve ABC1’de ise 11. sırada bulunuyor.

Ortalama reytinglerin altında gerçekleşen sonuçlar diziye olan ilginin bir hayli azaldığını kanıtlıyor. Kanunsuz Topraklar’da yeni bir dönem başladı. Bu yeni dönemde özellikle aşk öne çıkartılacaktı, fakat bunun bile fırsat kalmadı…

Daha önce benzer reytingler alan diziler tek tek yayından kaldırıldı. Bunun en son örneği Elkızı oldu… Cumartesi akşamları yayınlandığı dönemde Elkızı da Kanunsuz Topraklar’ın 15. bölümde elde ettiği reytingleri alabiliyordu.

Fox TV’nin final kararı vermesi kimseyi şaşırtmadı. 16. bölümü ile 9 Şubat’ta son kez ekrana gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi hem reytinglerin hem de yüksek bütçesinin kurbanı oldu.