Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde senaristler izleyicilere soğuk terler döktürdü!

Hercai dizisinde senaristler izleyicilere soğuk terler döktürdü!

tarafından ker_def

Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, İlay Erkök gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hercai dizisinin dün akşam yayınlanan 59. bölümünde önemli bir sahne vardı.

Reyyan’ın bebeğini kaybettiğini sandığı anlarda izleyiciler de büyük bir heyecan yaşadı. Reyyan, kontrole gitti ve oğlu Umut’un kalp atışlarını dinledi. Oğluna bir şey olmadığını gören Reyyan ve Miran sevinç gözyaşları döktü. Hercai dizisinin bu sahnesi ise bir çok dizi hayranına adeta soğuk terler döktürdü.

O anlarda ekrana kilitlenen dizinin hayranları, Umut bebeğin atan kalbini görünce de duygulandı, kimi izleyiciler göz yaşı döktüklerini sosyal medyadan yazdı. Bu arada Zehra’nın Miran’a söylediği sözler de herkesin dilinde… Zehra, adeta Miran’a içindekileri kustu. Reyyan’a çektirdiklerinin hesabını sordu. Miran’a bunu birinin yapması gerekiyordu ve sonunda gerçekleşti.

Fırat karakterine de dizinin hayranları Miran’a vurup onu kendine getirdiği için beğenilerini ifade etti. Bir dizi hayranı, “Fırat gibi dost Zehra gibi ana olacaksın. Fırat nasıl da dövdü Miran’ı ama hak etti. Zehra ve Fırat olmasa Reyyan’ı kimse korumuyor” diye yorum bıraktı.

Hercai dizisinin dün akşam yayınlanan 59.bölümünden yaşananların detayı şöyle:

Füsun’dan Azize’nin oğlu olduğunu öğrenen Hazar büyük bir şok yaşamaktadır. Miran babasına destek olur ancak o da olup bitenler karşısında çok şaşkındır. Bir yandan da bu sırrı bilen ve ona söylemeyen Reyyan’a tepkilidir. Reyyan ise Miran’ın onu anlamamasına içerler. Azat ve Gönül için birbirlerine karşı koymak her geçen gün zorlaşırken Cihan, Yaren’in isteğiyle ailesini alıp Mardin’i terk etmeye karar verir.

Füsun öğrendiği korkunç gerçekle harekete geçer ancak onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Miran ve Reyyan birbirlerinin hasretine dayanamazken hem Hazar’ın hem de Azize’nin haline üzülen Nasuh’un aklına bir çözüm gelir. Ancak bu işlerin iyice içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olacaktır.