Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinde tamam mı, devam mı kararı veriliyor!

Hercai dizisinde tamam mı, devam mı kararı veriliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonu devam eden Hercai dizisinin şimdiye kadar 63 bölümü izleyicilerle buluştu. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı dizi, her iki oyuncuyu da dünya çapında tanınan isimler haline getirdi. Dizi ilk başladığında Türkiye’de bile bilinirlikleri az olan iki oyuncu, şimdilerde yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca hayrana sahip…

Hercai dizisi her yönüyle başarılı bir yapım olduğunu 3 sezon içinde kanıtladı. Ancak dizinin hikayesi zorlanıyor ve izleyiciler de yavaş yavaş yapımı terk ediyor… Cuma’dan Pazar akşamına alınması da dizi adına kötü bir karar oldu ve şimdilerde reytinglerin durumu tartışma yaratıyor.

Tüm kişiler kategorisinde nispeten ortalama reytingler gelmeye devam ediyor ve bu dizinin ayakta kalmasının da tek dayanağı… Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde izleyiciler çoktan diziden vazgeçti ve oranlar bir hayli düşük geliyor.

Hercai dizisi için geçen hafta gelen düşük reytingler büyük bir mesajdı… Dizinin artık ekranda kalıp kalamayacağı tartışılmaya başlandı. 3. sezon itibari ile final yapması yüksek bir ihtimal olsa da henüz karar verilmiş değil.

Hercai dizisinin reytingleri düşmeye devam ederse atv adına yapacak fazla bir şey kalmayacaktır. Ancak dizinin tüm kişiler kategorisinde tutunması ve ortalamanın üzerine yeniden çıkması 4. sezon ihtimalini de yükseltecektir. Hercai için bu haftalar çok kritik. Tamam mı yoksa devam mı kararının alınacağı dönem geldi ve izleyicilerin ilgisi yapımın geleceğini belirleyecek.

Hercai’nin 64. yeni bölümü de 21 Mart Pazar akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağının detayını fragmanda bulabilirsiniz. Miran’ın babaannesinin kucağında gözyaşlarına şahitlik edeceksiniz. “Reyyan yoksa Miran yok” sözleri de dikkatlerinizi çekecek.