Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisiyle ilgili yurt dışından güzel haberler var!

Hercai dizisiyle ilgili yurt dışından güzel haberler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı Hecai dizisi 3 sezon boyunca milyonlarca hayranını ekran başına topladı.

atv’nin en iyi projelerinden birisi olan dizi, başrol oyuncularının da geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü, büyük çıkış yaparak sadece ülkemizde değil, yurt dışında da tanındı.

Hercai dizisinin birçok ülkede yayınlanması Türk dizilerinin önemli başarıları arasında yer alıyor. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, bir konuya dikkat çekti. Türk dizileri yurt dışında genelde paralı kanallarda belirli bir kitleye hitap edebiliyordu.

Ancak Hercai dizisi açık kanalda yayınlanacak. Sina Koloğlu, bu konudaki bilgilerini şu sözlerle paylaştı:

“Bizim Türk dizileri dünyada genelde ‘paralı kanallarda’ yer alıyor. Yavaş yavaş ulusal kanalların prime-time kuşaklarında olmaya başladı. İspanya’da çok başarılı örneklerden sonra şimdi Güney Amerika pazarında benzer örnekler yerini almaya başladı. ‘Hercai’ dizisi ilk örnek. Arjantin’in önemli altı ulusal kanalında biri olan Telefe kanalında başlıyor. ‘Hercai’, Meksika’nın önemli kanalı İmagen TV ve Latin dilinde yayın yapan ABD ‘Telemundo’ kanalının yayınlarında yerini almıştı.”