Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Kalp Yarası dizilerinin oyuncuları, Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda!

Hercai ve Kalp Yarası dizilerinin oyuncuları, Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren bir yapım. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman, dönem dizileri arasında da dikkat çeken bir yapım. Dizideki heyecan ve tempo düşmezken, yeni katılan karakterler de hikayeye ayrı bir renk getiriyor.

Yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın yaptığı Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman’da Burak Özçivit, rolünü büyük bir başarı ile canlandırmakta. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, gün birincisi olarak kimseye tahtı kaptırmamaya da devam ediyor.

Kuruluş Osman dizisine katılacak iki isim ise yine atv’nin sevilen iki yapımından geliyorlar. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve başrollerinde Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün yer aldıkları Hercai dizisinden bir isim, Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katıldı.

Hercai ve Kalp Yarası dizilerinin oyuncuları, Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda! 8

Hercai’yi izleyenlerin yakından tanıdığı bu isim Serdar Özer. Atv’nin yerli dizi tarihine adını yazdıran dizisi Hercai’de Cihan Şadoğlu karakterine başarı ile hayat veren Serdar Özer, artık Kuruluş Osman’ın kadrosunda. Oyuncu, 2003 yılından beri dizilerde ve sinema filmlerinde rol almakta. Daha önce Kızlarım İçin, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerin ardından, en son TRT’nin Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde oynamıştı.

Kuruluş Osman dizisine katılan bir diğer isim ise Kalp Yarası dizisinden geliyor. Bir kaç hafta önce ekranlara veda eden Kalp Yarası dizisi de atv’de yayınlanmaktaydı. Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın başrolünde oynadığı dizide Betül karakterine hayat veren Zehra Yılmaz, bu kez Kuruluş Osman dizisine transfer oldu. Yılmaz, daha önce Bodrum Masalı, Cennetin Gözyaşları, Kimse Bilmez dizilerinde de oynamıştı.

Hercai ve Kalp Yarası dizilerinin oyuncuları, Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda! 9

İki oyuncunun Kuruluş Osman’da hangi karakterlere hayat vereceği henüz belli değil. Ancak dizinin temposunu düşürmemek amacıyla yeni bir hikaye ile gelecek olan bu karakterler, yapıma da ayrı bir renk katacak.